top of page

Schenking - Rolstoelschommel

Met trots stellen we jullie onze gloednieuwe rolstoelschommel voor! Ze is nog niet helemaal afgewerkt, het pad ernaartoe moet nog aangelegd worden en ze staat nog niet helemaal op de juiste plaats, maar niettemin gaven we afgelopen vrijdag een kleine demonstratie voor de 'makers' en 'weldoeners' van de rolstoelschommel.


De rolstoelschommel is een realisatie door leerlingen van het zesde jaar lassen - constructie uit het VTI Tielt, afdeling Mariënhove. De financiële steun kwam er via de "werkgroep pastoraal" van de school en door de warme weldoeners Cera en Rotary Tielt. Veel dank voor deze belangrijke steun waardoor het project definitief tot stand kon komen.


Vele bewoners en bezoekers met een beperking zullen de ervaring van het schommelen en bewegen op de rolstoelschommel als positief ervaren, dat weten we nu al! Het geheel van de belevingstuin is een mooie realisatie die zorgt voor een positieve meerwaarde binnen onze werking, en daarbuiten. Want wie in onze belevingstuin wilt komen, is er welkom!10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page