M

M

M

MEER     MET    MINDER

M

M

M

KOOKSITE

100% MIVALTI, EIGEN KWEEK, DIY, SUPER VERS, GEZOND, EENVOUD, LEKKER!!!

 

HIER ZAL JE RECEPTEN VINDEN VOOR IEDEREEN VAN MIVALTI EN VERRE DAARBUITEN, ...VAN VISUELE KOOKFICHES TOT MODERNERE GERECHTEN. TIPS & TRICKS, ZELFKOOK-ABC, SEIZOENSGEBONDEN GROENTEN/FRUIT FICHE, FOTOKAARTEN EN MMMtv. 

NAAST GROOTKEUKENKOK HEB IK DOORHEEN DE JAREN HET GELUK GEHAD OM IN GASTRONOMISCHE RESTAURANTS, EEN FEESTZAAL & EEN LUXE TRAITEUR TE MOGEN WERKEN. MAAR NA 5 JAAR HARD WERKEN HEB IK ER TERUG VOOR GEKOZEN OM HET WAT RUSTIGER AAN TE DOEN. DOOR MIJN VORIGE JOB ALS KOK IN DE HOGE KOUTER HAD IK AL RAP DOOR DAT WERKEN MET EN VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING VOLLEDIG MIJN DING WAS. NU IS DE TIJD VAN HET DELEN AANGEBROKEN, VANDAAR DAT IK AL MIJN KENNIS MET JULLIE WIL DELEN... OP MAAT VOOR IEDEREEN.

ALLE RECEPTEN, FOTO'S & VIDEO'S ZIJN EEN VERZAMELING DOORHEEN DE JAREN, SOMMIGE ZIJN VRIJ RECENT, ANDERE VAN EEN AANTAL JAREN GELEDEN. PROEF MET JE OGEN & GENIET VAN  100 % MIVALTI MMM.

                                                                                                                                                                                   

 
IMG_4978_Fotor.jpg
2_Fotor.jpg
4_Fotor.jpg
1_Fotor.jpg
IMG_4341_edited_edited.jpg

Locatie

Telefonisch

Buiten de kantooruren kan je jouw boodschap doorgeven 

aan één van onze medewerkers

in een huis. Blijf hiervoor even

aan de lijn en volg de instructies.

Email

Bereikbaar

Contacteer ons

Mivalti verwerkt en gebruikt je persoonsgegevens volgens de voorschriften van de GDPR-wetgeving. Toch een vraag? Contacteer dpo@mivalti.be.

© 2020 Mivalti

VAPH-logo.png