• Mivalti

Kunstatelier van Mivalti voortaan officiële vestigingsplaats van Stedelijke Kunstacademie

De Stedelijke Kunstacademie en vzw Mivalti starten vanaf september een nieuw samenwerkingsverband waardoor ‘Ateljee 44’, zoals het kunstatelier van de voorziening voor mensen met een beperking heet, voortaan onder de vleugels valt van de Stedelijke Kunstacademie.

Vanaf september zal een leerkracht van de Kunstacademie vier uur per week les geven in Ateljee 44. “Een verrijking voor beide partijen”, zegt schepen van Academies Vincent Byttebier (CD&V). “De Kunstacademie maakt haar ambitie waar om een plek te zijn waar iedereen uit de samenleving welkom is verder waar en Mivalti krijgt door de samenwerking verse creatieve input en een berg artistieke expertise.”

 Dit jaar zal de opstart nog gefinancierd worden door Mivalti en het Stadsbestuur, maar vanaf volgend academiejaar zullen de bewoners van Mivalti die gebruik maken van het atelier meetellen als leerlingen van de kunstacademie, waardoor het atelier zal kunnen rekenen op werkingsmiddelen van de Vlaamse Overheid.


44 keer bekeken

Locatie

Telefonisch

Buiten de kantooruren kan je jouw boodschap doorgeven 

aan één van onze medewerkers

in een huis. Blijf hiervoor even

aan de lijn en volg de instructies.

Email

Bereikbaar

Contacteer ons

Mivalti verwerkt en gebruikt je persoonsgegevens volgens de voorschriften van de GDPR-wetgeving. Toch een vraag? Contacteer dpo@mivalti.be.

© 2020 Mivalti

VAPH-logo.png