Doneren

Laatste nieuws

Schenking BNP Paribas Fortis - Help2Help
30 Jan

Schenking BNP Paribas Fortis - Help2Help

Help2Help moedigt medewerkers aan die hun tijd en energie besteden aan solidaire doeleinden en geeft financiële steun aan projecten van verenigingen waarbij medewerkers van de groep in België als vrijwilliger betrokken zijn. Ook in onze regio worden er projecten ondersteund. Carine V. werkt er af en toe mee als vrijwilliger in Mivalti, aangemoedigd door haar zus Leen die er tewerkgesteld is. Vzw Mivalti staat voor warme zorg en richt zicht tot volwassene met een verstandelijke beperking. Mivalti biedt aan zo'n 180 personen woon- en dagondersteuning of aan individueel begeleiding. Dankzij Help2Help zal de vzw 4.000 euro ontvangen voor de installatie van een traplift in Villa Roma, waar Mivalti 24u/24u woonondersteuning aanbiedt. Dankzij die installatie van de traplift wordt de toegankelijkheid verhoogd en kan Mivalti meer comfort en een hogere levenskwaliteit aanbieden. Wij willen de organisatie Help2Help enorm bedanken voor deze mooie schenking!

Nieuwjaarsconcert 9 februari 2019
11 Jan

Nieuwjaarsconcert 9 februari 2019

NIGHT OF THE STARS De muzikanten van Jet Mini en Jet Junior Band kruipen in hun beste muzikale pak voor het galaconcert. Laat je onderdompelen in een wereld vol glamour, glitter en talent. Kaarten te verkrijgen aan het onthaal in Mivalti of bij de leden van de Jet. Bruggestraat 32, Tielt of via 051/40 53 94 of mail naar kaarten@jettielt.be. volwassene = 12 euro kinderen onder 12 jaar = 6 euro Tot dan!

Peure Rock 2019
11 Jan

Peure Rock 2019

Een Inclusie-festival dat voor de 5 de keer georganiseerd wordt ten voordele van Mivalti! Ook dit jaar belooft het terug een gezellig festival te worden. Op 8 februari worden de bands bekend gemaakt en de ticketverkoop start begin maart. Save the date en zegge het voort: Peure Rock 5 = zaterdag 4 mei 2019.

BELEEF HALLOWEEN
26 Oct

BELEEF HALLOWEEN

Kom langs op vrijdag 26 oktober, vanaf 17:00 uur en geniet samen met ons van een sfeervolle, warme avond. Niet griezelig, wel gezellig!