Mivalti Omwarmt Je

In de spreektaal noemen we onze cliënten gasten. We benaderen hen en hun netwerk immers gastvrij. Kwaliteit van leven staat centraal. We ondersteunen de gasten op hun diverse levensdomeinen: wonen, werken, vrije tijd, cultuur, gezondheid, enz.,… Onze dienstverlening is zowel rechtstreeks als niet-rechtstreeks toegankelijk. Lees verder...

Lees verder

Missie en Visie

We geloven in de regie van het eigen leven vanuit "ik ben wie ik ben". De gast bepaalt waar hij kan. We ondersteunen waar nodig en nemen over waar het moet, dit steeds in dialoog als verbindende kracht in een duurzaam netwerk rond de gast. We zijn een organisatie die met volle goesting nabij, achter en naast de gasten én medewerkers staat, hen omwarmt en uitdaagt tot meer.
We doen dit door uit te blinken in aandacht, inzet, inzicht en verbinding Lees verder...

Lees verder

Vrijwilligers

Vrijwilliger zijn….
is vrijwillig
maar niet vrijblijvend,
is verbonden
maar niet gebonden,
is onbetaalbaar
maar niet te koop,
is positief denken,
is positief doen,
met als enig doel
voor jezelf en de ander
een goed gevoel. Lees verder...

Lees verder

Nieuws en evenementen

Mivalti en haar gasten zitten niet stil. Dagelijks en wekelijks staat er wel iets in de steigers of werken wij ons in de kijker. Volg ons via Facebook of woon één van onze zeer gesmaakte evenementen bij. Er is voor elk wat wils... kunstexpo's, optredens, sportevenementen, Special Olympics...Lees verder..

Lees verder
Some alt text

Mivalti op Facebook

Bezoek de facebook pagina van Mivalti vzw en blijf op de hoogte van wat reilt en zeilt...

Mivaltientje op Facebook

Dé geschenkenwinkel van Mivalti vzw met onze ambachtelijke producten. Je vindt hier allerlei lekkers, houten decoratie, keramiek en kaarsen.

Ateljee44 op Facebook

Ateljee44 is het Artistieke Atelier van Mivalti.