Mivalti mocht de laatste weken een paar mooie cheques ontvangen.
Langs deze weg willen we de gulle schenkers bedanken.
Namelijk Theater Dakwerken, de Gorikvrienden (supportersclub van Gorik Gardeyn) en Gerda Vandercruysse en haar man Philippe Verstraete die Bandit naar de Europahal haalden ten voordele van Mivalti.

 • Theater Dakwerken schonk een mooie cheque aan Mivalti, ten voordele van ons “Ateljee44” !
  Kjell Vanhove en Severine Vancompernolle, twee begeleiders van Mivalti én verbonden aan Theater Dakwerken, waren de drijvende kracht achter dit initiatief. Dank daarvoor !

 • Gorikvrienden“, de supportersclub van de Egemse wielrenner Gorik Gardeyn, houdt al jaren een kaarting. En al jaren gaat de opbrengst van die kaarting naar Mivalti.
  Dit jaar konden we opnieuw 500 € ontvangen. Van harte dank!

 • Vorige zaterdag kwam Gerda Vandercruysse en haar man Philippe Verstraete een mooie cheque overhandigen. Gerda organiseerde op 2 februari een optreden van Bandit in de Europahal en dit ten voordele van Mivalti.
  We willen ook enkele mensen van Mivalti danken die meehielpen tijdens de organisatie : Marleen Gotelaere, Sandra Cools, Wim Daeninckx, Danny Fiers, Koen Vanderbeke, Hilde Maddens, Greet Vanoverbeke, Greet Bibauw en haar man Patrick, Greet Claeys en haar man Jan, Martine Bibauw (zus van Greet en Veronique).
  Het optreden werd meteen een mooi en warm life-concert om van te genieten. Bovendien bracht de organisatie 2500,- € op voor Mivalti.
  Na de officiële overhandiging van de cheque en de nodige uitleg aan de mensen van de pers, werd er nog even nagekaart bij een drankje onder een stralende lentezon.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *